Beheer door DVW Vastgoed

Beheer

DVW Vastgoed heeft als missie om alle zorgen weg te nemen met betrekking tot het woningbeheer van de eigenaar of verhuurder.

Alle taken, van het zoeken en selecteren van nieuwe huurders, het zorg dragen voor benodigd onderhoud en het innen van huurpenningen tot aan de inspectie van de woonruimte bij vertrek van een huurder, nemen wij graag op ons.

Wanneer de wens meer specifiek is bieden wij graag ook een op maat gemaakte dienstverlening aan. Wij onderscheiden 3 hoofdcategorieën:
Financieel vastgoedbeheer
Technisch vastgoedbeheer
Commercieel vastgoedbeheer

Heeft u interesse in onze dienstverlening en bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij kunnen u dan in een vrijblijvend gesprek de diverse mogelijkheden toelichten.

Schrijf je direct in als verhuurder

Direct inschrijven

Onderhoudsvragen

Heeft u een vraag over uw woning of een technische klacht? U weet niet of het onderhoud onder de plicht van u zelf of van DVW Vastgoed valt?

Raadpleeg dan onze onderhoudsbrochure (pdf).

Onderhoudsmelding

Als uw klacht onder de onderhoudsplicht van DVW Vastgoed valt, lossen wij deze uiteraard zo snel mogelijk op. U kunt u klacht melden met behulp van het onderhoudsformulier.

Als u twijfelt of de gewenste informatie niet vindt, neem dan telefonisch contact met ons op.

DVW Vastgoed

Tel: 050 - 850 95 81
Email: info@dvwvastgoed.nl

 

DVW Vastgoed is aangesloten bij de grootste woningverhuur website van Nederland Pararius Huurwoningen.

 

Huurwoningen

DVW Vastgoed | Copyright 2013 - 2023