Informatie voor huurders DVW Vastgoed

Onderhoud en calamiteiten

Algemeen onderhoud

Het schoonmaken en schoonhouden van apparatuur is een belangrijk aspect van het goed blijven functioneren van die apparatuur. Dit geldt dus niet alleen voor CV, geisers en gaskachels, maar ook voor de koelkast, wasmachine, vaatwasser en andere huishoudelijke apparatuur. Bedenk goed dat wanneer deze apparatuur kapot gaat door onoordeelkundig gebruik (verzuimen van regelmatige schoonmaak en het uitvoeren van kleine reparaties), de kosten van reparatie voor de huurder zijn. Daarnaast dient u de apparatuur te gebruiken zoals in de gebruiksaanwijzing van de leverancier is aangegeven. Indien geen gebruiksaanwijzing aanwezig is dient u er zelf voor te zorgen dat u de juiste werking van het apparaat weet.

Indien u een woning huurt behoort de verhuurder het gehuurde in een goede staat ter beschikking te stellen. Eventuele gebreken bij aanvaarding van het gehuurde dient u direct bij DVW Vastgoedbeheer te melden.
Huurder en verhuurder zijn verplicht om het gehuurde, en eventuele gemeenschappelijke ruimtes, in goede staat van onderhoud te houden.

Reparaties

Indien DVW Vastgoed de woonruimte die u huurt in beheer heeft kunt u reparatieaanvragen bij DVW Vastgoed indienen. Sommige reparaties komen voor rekening van de verhuurder, maar andere reparaties komen voor rekening van de huurder. Alle reparaties conform het wettelijk Besluit Kleine Herstellingen (BW, titel 7.4, art. 217) komen voor rekening van de huurder.
Voor de lijst van kleine herstellen, die voor de rekening van de huurder komen, verwijzen wij u naar onze onderhoudsbrochure.
Een onderhoudsverzoek kunt u indienen met behulp van ons geautomatiseerde onderhoudsformulier.

Schrijf je direct in voor een woning

Direct inschrijven

Onderhoudsvragen

Heeft u een vraag over uw woning of een technische klacht? U weet niet of het onderhoud onder de plicht van u zelf of van DVW Vastgoed valt?

Raadpleeg dan onze onderhoudsbrochure (pdf).

Onderhoudsmelding

Als uw klacht onder de onderhoudsplicht van DVW Vastgoed valt, lossen wij deze uiteraard zo snel mogelijk op. U kunt u klacht melden met behulp van het onderhoudsformulier.

Als u twijfelt of de gewenste informatie niet vindt, neem dan telefonisch contact met ons op.

DVW Vastgoed

Tel: 050 - 850 95 81
Email: info@dvwvastgoed.nl

 

DVW Vastgoed is aangesloten bij de grootste woningverhuur website van Nederland Pararius Huurwoningen.

 

Huurwoningen

DVW Vastgoed | Copyright 2013 - 2022